102 tys., nowy wrz 2013
Po prostu nie nadużywaj go, te rzeczy są całkiem wytrzymałe, to i ebay na części OEM i NOS w bród za grosze. Jak mój rozrusznik, który ostatnio wymieniłem, kupiłem go 5 lat temu, kiedy znalazłem OEM z przebiegiem 1200 mil, wciąż błyszczący/nasmarowany za 12$. Oryginalny stator padł przy około 2 tysiącach mil, ale poza tym rzeczy trzymają się długo,... : widelce 95 tys., pompa paliwa 92 tys., wszystkie linki wymieniałem tylko raz, napinacz łańcucha rozrządu przy 75 tys.Gratulacje!
Masz jakieś wskazówki dla członków, jak utrzymać tego małego Ninja tak długo w ruchu?
Dzięki, zimą używam jednoczęściowego kombinezonu Aerostich (mam też ich spodnie przeciwdeszczowe, które są niesamowite) i kupuję wszystko o rozmiar większe niż ja, żeby przy 8 stopniach: 3 pary skarpet, 2 pary dresów i jedne flanelowe dżinsy taty pasowały pod spód. Buty Re-vit i rękawice Gerbing 12V T5s. Rękawice są zdecydowanie najważniejsze.Świetna robota! Inspirujące! Te małe 2-cylindrowe Kawi są niezniszczalne, jeśli utrzymasz odpowiedni poziom oleju.
Nie słyszałem, żeby ktoś inny tutaj miał tyle mil. Myślę, że Sparky miał około 40 lub 50 tys.
Jak się chronisz zimą? Jakich opon używasz?