Ninja 300 2013 Problems (need help video attached) - Kawasaki Ninja 300 Forum
 2Likes
  • 2 Post By Rogue
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 7 (permalink) Old 05-15-2019, 01:59 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: May 2019
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Exclamation Ninja 300 2013 Problems (need help video attached)

This is my 1st time using this site anyways my ninja 300 is having problems on my 2nd/3rd ride since storage I've recorded a video on my phone and posted it to Youtube (I dont know why I cant post links or my email buy reach me at Justin_dec11 (at) hotmail (dot) com ill send you the Youtube link) If anyone could please respond in the comment section it would be greatly appreciated.
justinG is offline  
post #2 of 7 (permalink) Old 05-15-2019, 02:59 PM
Veteran
 
Join Date: Mar 2016
Location: Iowa City
Posts: 141
Thanks: 3
Thanked 5 Times in 5 Posts
Probably easier to just post the youtube link here..? Or at least where to search in youtube to find it? I typed in your member name and Ninja 300 and didnít get anything.
iahawk is offline  
post #3 of 7 (permalink) Old 05-15-2019, 03:35 PM
Veteran
 
Join Date: Jul 2018
Posts: 179
Thanks: 6
Thanked 5 Times in 5 Posts
Since you mentioned storage - did you add stabilizer to the gas and run it enough to get the stabilized gas into the injectors?

If not, I'd drain the tank completely and refill with fresh gas before taking things apart. Also check the intake snorkel and air filter for any blockages. Critters like to get into the air box.
jkv45 is offline  
post #4 of 7 (permalink) Old 05-15-2019, 06:29 PM
Veteran
 
Join Date: Sep 2018
Location: At home with my wife and two parrots.
Posts: 332
Thanks: 2
Thanked 14 Times in 14 Posts
Why don't you just try explaining to us, what problems your are having
Granpooba is offline  
post #5 of 7 (permalink) Old 05-18-2019, 03:35 PM
Forum Champion
 
Rogue's Avatar
 
Join Date: Jun 2013
Location: Central Iowa, USA
Posts: 2,418
Thanks: 314
Thanked 956 Times in 701 Posts
Garage
Quote:
Originally Posted by justinG View Post
This is my 1st time using this site anyways my ninja 300 is having problems on my 2nd/3rd ride since storage I've recorded a video on my phone and posted it to Youtube (I dont know why I cant post links or my email buy reach me at Justin_dec11 (at) hotmail (dot) com ill send you the Youtube link) If anyone could please respond in the comment section it would be greatly appreciated.
Hi, friendly Moderator Rogue here. The reason you can't post any links is because you're still in your probationary period on the forum. We have a post limit before members can post links. Why? Because it prevents spammers from filling the forum with YouTube videos and links
MAL and jkv45 like this.

It's a girl on a bike...it's Rogue!
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


Twitter: @Rogue_300
Blog:
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Instagram: Rogue_300

Do you rock it?
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Rogue is offline  
post #6 of 7 (permalink) Old 05-18-2019, 11:32 PM
Veteran
 
Join Date: Sep 2018
Location: At home with my wife and two parrots.
Posts: 332
Thanks: 2
Thanked 14 Times in 14 Posts
Quote:
Originally Posted by Rogue View Post
Hi, friendly Moderator Rogue here. The reason you can't post any links is because you're still in your probationary period on the forum. We have a post limit before members can post links. Why? Because it prevents spammers from filling the forum with YouTube videos and links

I would check that " I LIKE THIS " But I just can not.
Why you ask .


Because ....... " I LOVE IT " ...............
Granpooba is offline  
post #7 of 7 (permalink) Old 05-19-2019, 10:27 AM
Veteran
 
Join Date: Jul 2018
Posts: 179
Thanks: 6
Thanked 5 Times in 5 Posts
Hello Justin - you out there?
jkv45 is offline  
Reply

Tags
#ninja300 #problems #help

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Kawasaki Ninja 300 Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Is there supposed to be a cable/sensor attached to exhaust manifold? Timpo Ninja 300 Appearance & Modifications 6 05-01-2016 09:13 AM
What is the line attached/connected to the header pipe? Guide needed. trampoline33 Ninja 300 General Discussion 13 09-26-2014 11:07 PM
Throttle cable problems. Need help. oxxxeee Ninja 300 General Discussion 6 07-26-2014 12:31 AM
Need Help; Low-Beam Problems mikey_mma New South Wales 2 12-03-2013 03:07 AM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome